请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
查看: 59|回复: 0

2020智慧树答案 英语听说:实境主题与技能 最新知到章节测试答案

[复制链接]

6336

主题

6344

帖子

7693

积分

实习版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

积分
7693
发表于 2020-9-26 09:15:39 | 显示全部楼层 |阅读模式

本站可预览答案为见面课、绪论、第一章、第二章。其余剩下的均需付费购买。

第一章 单元测试

1、多选题:
What does this chapter mainly teach ( )? 
选项:
A:The Orientation of Courses
B:Contents of the course
C:Learning methods
D:Teaching method
答案: 【The Orientation of Courses;Contents of the course;Learning methods

2、单选题:
In everyday life, open awareness means . ( )
选项:
A:approaching situations with fresh eyes, letting go of our habitual reactions and our expectations for the future
B:offering us more freedom, peace, and well-being in our lives
C:gives rise to the subjective experience of joy, awe, and peace
D:a sanctuary of relief from her feelings of rage and burnout
答案: 【approaching situations with fresh eyes, letting go of our habitual reactions and our expectations for the future

3、多选题:
Positive interdependence that binds group members together is posited to result in feelings of responsibility for . ( )
选项:
A:facilitating the work of other group members
B:obtaining their goals if and only if the other individuals with whom they are competitively linked fail to obtain their goals.
C:completing one’s share of the work
D:turning individualistic people into caring and collaborating ones
答案: 【facilitating the work of other group members;completing one’s share of the work

4、多选题:
When you"re listening to an article about a natural disaster, what is the most likely keyword? ( )
选项:
A:rescue and relief   
B:infection   
C:immune system   
D:seismic zone
答案: 【rescue and relief   ;seismic zone

5、单选题:
The phenomenon of joining words together is called  . ( )
选项:
A:elison   
B:liaison  
C:assimilation   
D:weak form of words
答案: 【liaison  

6、多选题:
Hearing is . ( )
选项:
A:an active skill
B:listening to something 
C:the physical act of sound waves entering our ears and being transported to our brain
D:a passive process that requires no effort
答案: 【the physical act of sound waves entering our ears and being transported to our brain;a passive process that requires no effort

7、多选题:
When we listen, flow of speech can be divided into, then our brain to convert these into meaningful information.  ( )
选项:
A:letters   
B:stress   
C:rhythm    
D:pauses
答案: 【letters   ;stress   ;rhythm    ;pauses

8、单选题:
means the way of pronouncing the words based on the regional or social background of a speaker. ( )
选项:
A:Barrier   
B:Bias   
C:Caption  
D:Accent
答案: 【Accent

9、多选题:
Formal speaking usually occurs . ( )
选项:
A:in school
B:when meeting people for the first time
C:in business or academic situations 
D:when meeting with family and friends
答案: 【when meeting people for the first time;in business or academic situations 

10、单选题:
Casual conversation about ordinary or unimportant subjects, especially at social occasions, is called . ( )
选项:
A:polite talk
B:small talk 
C:shop talk
D:trash talk
答案: 【small talk 

第二章 单元测试

1、多选题:
Every time when we return from a long vacation to our routine work or study, we may feel stressed. This kind of stress is also referred to as ___________.( )
选项:
A:post-holiday syndrome            
B:post-holiday stress
C:post-holiday depression           
D:post-holiday disease
答案: 【post-holiday syndrome            ;post-holiday stress;post-holiday depression           

2、多选题:
What kinds of stress have been interpreted in this chapter? ( )
选项:
A:eustress                     
B:acute stress
C:episodic acute stress          
D:chronic stress
答案: 【eustress                     ;acute stress;episodic acute stress          ;chronic stress

3、单选题:
What does episodic acute stress mean in this chapter? ( )
选项:
A:a kind of positive type of stress that keeps you energized
B:stress that happens from time to time and then stop for a while, rather than happening all the time
C:a very short-term type of stress
D:stress that seems never-ending and inescapable
答案: 【stress that happens from time to time and then stop for a while, rather than happening all the time

4、判断题:
Fatigue, high blood pressure, increased heartbeat, out of breath are the possible physical stress response we might have under stress. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、多选题:
Which of the following are possible mental responses to stress? ( )
选项:
A:difficulty in concentrating           
B:decreased digestive activity
C:mental slowness                   
D:forgetfulness
答案: 【difficulty in concentrating           ;mental slowness                   ;forgetfulness

6、单选题:
It is said in this chapter that connection with others can create resilience. Which of the following is the correct interpretation of the work “resilience” in this chapter? ( )
选项:
A:strong-minded              
B:irritated
C:excited                     
D:in low spirit
答案: 【strong-minded              

7、多选题:
What stress reducer was mentioned in terms of sound in this chapter? ( )
选项:
A:vocal toning                        
B:humming a favorite tune
C:sound track of nature                
D:music
答案: 【vocal toning                        ;humming a favorite tune;sound track of nature                ;music

8、判断题:
The stress management of taste means when you feel stressed you can enjoy any of your favorite food. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、单选题:
Wrapping yourself in a warm blanket belongs to which of following stress management? ( )
选项:
A:smell             
B:touch           
C:taste            
D:sight
答案: 【touch           

10、多选题:
In the last session of this chapter, two suggestions to reduce stress are recommended, what are they? ( )
选项:
A:to obtain a positive view of stress                
B:to go to the psychologist
C:to maintain connection with others              
D:to let it go
答案: 【to obtain a positive view of stress                ;to maintain connection with others              

****如需查看完整版答案****    需支付 5 元辛苦整理费后可查看全部!立即购买


如有任何疑问,请直接加售后Q群:797453258,或直接在下方留言,保证第一时间处理

回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册 微信登录

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表